Web-protokollat

ESET Internet Security On oletusarvoisesti määritetty valvomaan useimpien Internet-selainten HTTP-protokollaa.

HTTP-tarkistuksen asetukset

HTTP-liikennettä seurataan aina kaikissa porteissa kaikissa sovelluksissa.

HTTPS-tarkistuksen asetukset

ESET Internet Security tukee myös HTTPS-protokollan tarkistusta. HTTPS-viestinnässä käytetään salattua kanavaa tietojen siirtämiseen palvelimen ja asiakkaan välillä. ESET Internet Security tarkistaa tietoliikenteen käyttämällä SSL (Secure Socket Layer)- ja TLS (Transport Layer Security) -protokollia. Ohjelma tarkistaa vain niiden porttien (443, 0-65535) liikenteen, jotka on määritetty HTTPS-protokollan käyttämiksi porteiksi riippumatta käyttöjärjestelmän versiosta.

Salattu tietoliikenne tarkistetaan oletusarvoisesti. Jos haluat tarkastella tarkistustoiminnon asetuksia, avaa Lisäasetukset > Internet ja sähköposti > SSL/TLS.