Ohitetut sovellukset

Jos haluat jättää tiettyjen verkkoa käyttävien sovellusten tietoliikenteen pois sisällönsuodatuksesta, valitse sovellukset luettelosta. HTTP-/POP3-/IMAP-liikennettä valituista sovelluksista ei tarkisteta uhkien varalta. Suosittelemme tämän käyttämistä vain sellaisten sovellusten kohdalla, jotka eivät toimi kunnolla, jos niiden tietoliikennettä valvotaan.

Käynnissä olevat sovellukset ja palvelut lisätään luetteloon automaattisesti. Valitsemalla Lisää voit valita manuaalisesti sovelluksen, jota ei ole protokollasuodatusluettelossa.

CONFIG_EPFW_CONTENT_SCAN_EXCLUDE