Lisää laite ESET HOME-palveluun

Jos olet jo asentanut ja aktivoinut tuotteen ESET Internet Security ESET HOME-tilillesi lisättyä käyttöoikeutta käyttämällä, voit yhdistää laitteesi ESET HOME-tiliisi ESET HOME-portaalissa:

1.Lähetä yhteyspyyntö laitteeseesi.

2.ESET Internet Security avaa Yhdistä tämä laite ESET HOME-tiliin -valintaikkunan, jossa näkyy ESET HOME-tilin nimi. Yhdistä laitteesi mainittuun ESET HOME-tiliin valitsemalla Salli.

note

Jos mitään ei tehdä, yhteyspyyntö peruuntuu automaattisesti noin 30 minuutin kuluttua.