Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Τι νέο υπάρχει

Τι νέο υπάρχει στο ESET Internet Security 16.1

Intel® Threat Detection Technology

Τεχνολογία που βασίζεται σε υλικό και εκθέτει το ransomware όταν προσπαθεί να αποφύγει την ανίχνευση στη μνήμη. Η ενσωμάτωσή της ενισχύει την προστασία από Ransomware, διατηρώντας παράλληλα τις συνολικές επιδόσεις του συστήματος σε υψηλά επίπεδα. Δείτε τους υποστηριζόμενους επεξεργαστές.

Σκουρόχρωμη λειτουργία

Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να επιλέξετε έναν συνδυασμό ανοιχτών ή σκούρων χρωμάτων για το περιβάλλον χρήστη του ESET Internet Security. Μπορείτε να αλλάξετε τον συνδυασμό χρωμάτων του γραφικού περιβάλλοντος χρήστη στην επάνω δεξιά γωνία του κύριου παραθύρου του προγράμματος.

Βελτιωμένη Προστασία τραπεζικών συναλλαγών και ηλεκτρονικών πληρωμών

Η λειτουργία «Προστασία όλων των προγραμμάτων περιήγησης» ενεργοποιείται από προεπιλογή σε υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης για να σας βοηθά να προστατεύσετε τις πληρωμές, τις τραπεζικές συναλλαγές και τα ευαίσθητα δεδομένα σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης.

Η υποστήριξη Windows 7, 8 και 8.1 καταργήθηκε.

Το ESET Internet Security 16.1 υποστηρίζεται μόνο σε Windows 10 και 11. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το θέμα Μη ενημερωμένες εκδόσεις των Microsoft Windows.


note

Για να απενεργοποιήσετε τις Ειδοποιήσεις της εφαρμογής What's new, κάντε κλικ στα στοιχεία Ρυθμίσεις για προχωρημένους > Ειδοποιήσεις > Ειδοποιήσεις επιφάνειας εργασίας. Κάντε κλικ στο στοιχείο Επεξεργασία που βρίσκεται δίπλα στο στοιχείο Ειδοποιήσεις επιφάνειας εργασίας, καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Εμφάνιση ειδοποιήσεων της εφαρμογής What's new και κάντε κλικ στο OK. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδοποιήσεις, ανατρέξτε στην ενότητα Ειδοποιήσεις.