Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Στοιχεία διασύνδεσης χρήστη

Μπορείτε να προσαρμόσετε το περιβάλλον εργασίας του ESET Internet Security ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας κάνοντας κλικ στα στοιχεία Ρυθμίσεις για προχωρημένους (F5) > Περιβάλλον χρήστη > Στοιχεία περιβάλλοντος χρήστη.

Λειτουργία χρώματος – Επιλέξτε τον συνδυασμό χρωμάτων του περιβάλλοντος εργασίας του ESET Internet Security από το αναπτυσσόμενο μενού:

Ίδιο με το χρώμα του συστήματος – Ρυθμίζει τον συνδυασμό χρωμάτων του ESET Internet Security με βάση τις ρυθμίσεις του λειτουργικού συστήματος.

Σκουρόχρωμο – Το ESET Internet Security θα έχει έναν σκούρο συνδυασμό χρωμάτων (σκουρόχρωμη λειτουργία).

Φωτεινό – Το ESET Internet Security θα έχει έναν τυπικό, ανοιχτόχρωμο συνδυασμό χρωμάτων.


note

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον συνδυασμό χρωμάτων του γραφικού περιβάλλοντος χρήστη του ESET Internet Security στην επάνω δεξιά γωνία του κύριου παραθύρου του προγράμματος.

Εμφάνιση οθόνης υποδοχής κατά την εκκίνηση – Εμφανίζει την οθόνη υποδοχής του ESET Internet Security κατά την εκκίνηση.

Χρήση ηχητικού σήματος – Το αναπαράγει έναν ήχο όταν προκύπτουν σημαντικά συμβάντα κατά τη διάρκεια μιας σάρωσης, για παράδειγμα όταν ανακαλύπτεται μια απειλή ή όταν ολοκληρωθεί μια σάρωση.

Διαφανές φόντο – Ενεργοποιεί ένα διαφανές εφέ φόντου για το κύριο παράθυρο του προγράμματος. Το διαφανές φόντο είναι διαθέσιμο μόνο για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows (RS4 και νεότερες εκδόσεις).

Ενοποίηση στο μενού περιβάλλοντος – Ενοποιήστε τα στοιχεία ελέγχου του ESET Internet Security στο μενού περιβάλλοντος.

CONFIG_ENVIRONMENT