Privacyinstellingen

Klik in het hoofdprogrammavenster op Instellingen > Geavanceerde instellingen (F5) > Privacyinstellingen.

CONFIG_PRIVACY

Programma voor kwaliteitsverbetering

Schakel de schuifbalk naast Deelnemen aan het Programma voor kwaliteitsverbetering in om deel te nemen aan het programma voor verbetering van de gebruikerservaring. Door deel te nemen, verstrekt u ESET anonieme informatie met betrekking tot uw gebruik van ESET-producten. Aan de hand van de verzamelde gegevens kunnen wij uw ervaring verbeteren. Verzamelde gegevens worden nooit met derden gedeeld. Welke informatie verzamelen wij?