Hulpmiddelen

Het menu Hulpmiddelen bevat modules die het beheer van het programma vereenvoudigt en ervaren gebruikers extra opties biedt.

PAGE_UTILITIES

ICON_HOME_NETWORK Netwerk Scanner: verlaagt beveiligingsrisico's wanneer u verbonden bent met een netwerk. Zie voor meer informatie Netwerk Scanner.

ICON_BPPVeilig internetbankieren: ESET Internet Security beschermt uw creditcardnummers en andere geheime persoonlijke gegevens terwijl u gebruikmaakt van internetbankieren of betaalwebsites. Er wordt een beveiligde browser geopend om veilige banktransacties te verzorgen.

ICON_ANTITHEFTAnti-Diefstal: helpt bij het zoeken naar uw apparaat na diefstal of verlies.

Klik op Meer hulpmiddelen om andere hulpmiddelen weer te geven om uw computer te beveiligen (zoals Quarantaine).