Obavijest u pregledniku

Zaštićeni preglednik informira vas o svojem trenutačnom statusu putem obavijesti u pregledniku i boje okvira preglednika.

Obavijesti u pregledniku prikazane su na kartici na desnoj strani.

BPP_BADGE

Da biste proširili obavijest u pregledniku, kliknite ikonu ESET-a ICON_BPP_LOGO. Da biste smanjili obavijest, kliknite tekst obavijesti. Da biste odbacili obavijest, kliknite ikonu za zatvaranje ICON_BPP_CLOSE.

Obavijesti u pregledniku

Vrsta obavijesti

Status

Informativna obavijest i zeleni okvir preglednika

Osigurana je maksimalna zaštita, a obavijest u pregledniku minimizirana je prema standardnim postavkama. Proširite obavijest u pregledniku za prikaz opcija konfiguracije:

Sakrij zeleni okvir preglednika – označite potvrdni okvir da biste sakrili zeleni okvir oko preglednika kada odbacite obavijest. Na zaslonu Napredno podešavanje zaštite bankarstva i plaćanja možete trajno deaktivirati informativnu obavijest u pregledniku i zeleni okvir oko preglednika.

Postavke – otvara podešavanje sigurnosnih alata.

Upozorenje i narančasti okvir preglednika

Zaštićeni preglednik zahtijeva vašu pažnju za nekritičan problem. Za više informacija o problemu ili rješenju slijedite upute u obavijesti u pregledniku.

Sigurnosno upozorenje i crveni okvir preglednika

Preglednik nije zaštićen ESET-ovom Zaštitom bankarstva i plaćanja. Ponovno pokrenite preglednik da biste osigurali da je zaštita aktivirana. Za rješavanje konflikta s datotekama koje su učitane u preglednik obratite se ESET-ovoj tehničkoj podršci tako da slijedite upute u našem članku iz Baze znanja.