Uudet ominaisuudet

Tuotteen ESET Internet Security 15 uudet ominaisuudet

Parannettu verkon tarkastus (aiemmin Kodinvalvonta)

Auttaa suojaamaan verkkoasi ja IoT-laitteita ja näyttää reitittimeen liitetyt laitteet. Katso, miten voit tarkistaa käyttämäsi verkot ja mitä laitteita niihin on liitetty.

ESET HOME (aiemmin myESET)

Parantaa näkyvyyttä ja tietoturvan hallintaa. Voit asentaa suojauksen uusille laitteille, lisätä ja jakaa käyttöoikeuksia ja vastaanottaa tärkeät ilmoitukset mobiilisovelluksen ja verkkoportaalin kautta. Lisätietoja on ESET HOMEin online-ohjeissa.

Parannettu Host-based Intrusion Prevention System (HIPS)

Tarkistaa muistin alueet, joita voidaan muokata kehittyneillä haittaohjelmia injektoivilla tekniikoilla. Parannukset laajentavat toiminnon teknologista kykyä havaita kaikkein kehittyneimmät haittaohjelmatunkeutumiset.

Lisätietoja ja kuvia tuotteen ESET Internet Security uusista ominaisuuksista on artikkelissa ESETin kotituotteiden uusimpien versioiden uudet ominaisuudet.

note

Jos haluat poistaa Uudet ominaisuudet -ilmoitukset käytöstä, siirry kohtaan Lisäasetukset > Ilmoitukset > Työpöytäilmoitukset. Valitse Työpöytäilmoitukset-kohdasta Muokkaa ja poista Näytä Uudet ominaisuudet -ilmoitukset -valintaruudun valinta. Lisätietoja ilmoituksista on Ilmoitukset-osiossa.