Systeemvereisten

Uw systeem dient te voldoen aan onderstaande hard- en softwarevereisten zodat ESET Internet Security optimaal kan presteren:

Ondersteunde processors

Intel or AMD-processor, 32-bits (x86) met SSE2-instructieset of 64-bits (x64), 1 GHz of hoger

Ondersteunde besturingssystemen*

Microsoft® Windows® 10

Microsoft® Windows® 8.1

Microsoft® Windows® 8

Microsoft® Windows® 7 SP1 met de nieuwste Windows-updates

Microsoft® Windows® Home Server 2011 64-bit

important

Belangrijk

Probeer uw besturingssysteem altijd up-to-date te houden.

ESET Antidiefstal biedt geen ondersteuning voor Microsoft Windows Home Server.

Overige

Er is een internetverbinding nodig voor een goede werking van de activering en de updates van ESET Internet Security.

Twee antivirusprogramma's die gelijktijdig op één apparaat worden uitgevoerd, veroorzaken onvermijdelijk conflicten in systeembronnen, zoals het vertragen van het systeem, waardoor dit onbruikbaar wordt.

* ESET kan na februari 2021 geen beveiliging bieden voor niet-ondersteunde besturingssystemen.