Upozorenja i okviri s porukama

important

Tražite informacije o čestim upozorenjima i obavijestima?

Pronađena je prijetnja

Adresa je blokirana

Program nije aktiviran

Promjena u program s više funkcija

Prelazak na nižu liniju programa

Dostupna je nadogradnja

Informacije o nadogradnji nisu dosljedne

Otklanjanje poteškoća za poruku "Nadogradnja modula nije uspjela"

Rješavanje pogrešaka nadogradnje modula

'Oštećena datoteka' ili 'Preimenovanje datoteke nije uspjelo'

Odbijen certifikat web stranice

Blokirana je mrežna prijetnja

Odjeljak Upozorenja i okviri s porukama (prethodno Upozorenja i obavijesti) pod Korisničko sučelje omogućuje vam konfiguriranje načina na koji ESET Internet Security upravlja prijetnjama kada korisnik treba donijeti odluku (na primjer, potencijalne web stranice za phishing).

CONFIG_ALERT

Upozorenje i okviri s porukama

Deaktiviranjem mogućnosti Prikaži interaktivna upozorenja sakrit će se svi prozori upozorenja i dijaloški okviri u pregledniku, što je prikladno samo za ograničen broj specifičnih situacija. Većini korisnika preporučujemo da ovu opciju ostave na standardnoj postavci (aktivirano).

Slanje poruka u sklopu proizvoda

Prikaz poruka u programu namijenjen je informiranju korisnika o novostima i ostalim informacijama iz tvrtke ESET. Za slanje marketinških poruka potreban je pristanak korisnika. Marketinške poruke se ne šalju korisniku prema standardnoj postavci (prikazano kao upitnik). Aktivacijom ove opcije pristajete na primanje marketinških poruka tvrtke ESET. Ako niste zainteresirani za primanje marketinškog materijala tvrtke ESET, deaktivirajte opciju Prikaz marketinških poruka.

Obavijesti na radnoj površini

Obavijesti na radnoj površini i oblačići sa savjetima samo su informativne prirode i ne zahtijevaju intervenciju korisnika. Odjeljak Obavijesti na radnoj površini premješten je u odjeljak Alati > Obavijesti u odjeljku Napredno podešavanje (u verziji 12.2 i novijima).

Okviri s porukama

Da bi se skočni prozori s porukama automatski zatvarali nakon određenog vremenskog razdoblja, odaberite mogućnost Automatski zatvori okvire s porukama. Ako se ne zatvore ručno, prozori upozorenja automatski će se zatvoriti nakon isteka navedenog vremenskog razdoblja.

Poruke za potvrdu – Prikazuje popis poruka za potvrdu na kojem možete odabrati hoće li se iste prikazivati ili ne.