Χρήση του λογαριασμού myESET

Συνδέστε τη συσκευή σας με την πύλη διαχείρισης myESET για να προβάλλετε και να διαχειρίζεστε όλες τις ενεργοποιημένες άδειες χρήσης της ESET και τις συσκευές σας. Μπορείτε να ανανεώσετε, να αναβαθμίσετε ή να επεκτείνετε την άδεια χρήσης σας και να δείτε σημαντικές λεπτομέρειες της άδειας χρήσης. Στην πύλη διαχείρισης myESET ή στην εφαρμογή για κινητές συσκευές, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις του Anti-Theft, προσθέσετε διάφορες άδειες χρήσης, να πραγματοποιήσετε λήψη προϊόντων στις συσκευές σας, να ελέγξετε την κατάσταση ασφάλειας του προϊόντος ή να κάνετε κοινή χρήση αδειών χρήσης μέσω email. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις σελίδες ηλεκτρονικής βοήθειας του myESET.

Αφού επιλέξετε Χρήση λογαριασμού myESET ως μεθόδου ενεργοποίησης ή κατά τη σύνδεση με το λογαριασμό myESET κατά την εγκατάσταση:

1.Εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας στο myESET και κάντε κλικ στο στοιχείο Σύνδεση.

BEGINNER_MYESET

note

Σημείωση

Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο myESET, κάντε κλικ στο στοιχείο Δημιουργία λογαριασμού για να εγγραφείτε ή δείτε τις οδηγίες στη βοήθεια.

Εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στο στοιχείο Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης και ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη ή δείτε τις οδηγίες στη βοήθεια.

2.Ρυθμίστε ένα Όνομα συσκευής για τη συσκευή σας, το οποίο θα χρησιμοποιείται σε όλες τις υπηρεσίες myESET και κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια.

3.Επιλέξτε μια άδεια χρήσης για ενεργοποίηση ή προσθέστε μια νέα άδεια χρήσης. Κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια για να ενεργοποιήσετε το ESET Internet Security.