Δωρεάν κλειδί άδειας χρήσης της ESET

Η πλήρης άδεια χρήσης του ESET Internet Security δεν είναι δωρεάν.

Το Κλειδί άδειας χρήσης της ESET είναι μια μοναδική ακολουθία γραμμάτων και αριθμών που διαχωρίζονται με μια παύλα, το οποίο παρέχεται από την ESET για να επιτρέπεται η νόμιμη χρήση του ESET Internet Security σε συμμόρφωση με τη Συμφωνία Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη. Κάθε τελικός χρήστης δικαιούται να χρησιμοποιεί το Κλειδί άδειας χρήσης μόνο στο βαθμό που έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το ESET Internet Security με βάση τον αριθμό αδειών χρήσης που έχουν εκχωρηθεί από την ESET. Το Κλειδί άδειας χρήσης θεωρείται εμπιστευτικό και δεν πρέπει να κοινοποιείται. Ωστόσο, ο χρήστης μπορεί να κάνει κοινή χρήση των θέσεων της άδειας χρήσης μέσω της πύλης διαχείρισης myESET.

Υπάρχουν πηγές στο Internet οι οποίες ενδέχεται να σας παράσχουν «δωρεάν» κλειδιά άδειας χρήσης της ESET, αλλά να θυμάστε:

Εάν κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση «Δωρεάν άδεια χρήσης της ESET», ενδέχεται να τεθεί σε κίνδυνο ο υπολογιστής ή η συσκευή σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό. Το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να κρύβεται σε ανεπίσημο περιεχόμενο των κοινωνικών δικτύων (π.χ. βίντεο), σε ιστότοπους που εμφανίζουν διαφημίσεις για να κερδίσουν χρήματα με βάση τις επισκέψεις σας κ.λπ. Συνήθως, πρόκειται για παγίδα.

Η ESET μπορεί και απενεργοποιεί τις πειρατικές άδειες χρήσης.

Η κατοχή ενός κλειδιού πειρατικής άδειας χρήσης δεν ευθυγραμμίζεται με τη Συμφωνία Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη την οποία πρέπει να αποδεχτείτε για να εγκαταστήσετε το ESET Internet Security.

Αγοράζετε τις άδειες χρήσης της ESET μόνο μέσω επίσημων καναλιών, όπως το www.eset.com, τους διανομείς ή μεταπωλητές της ESET (μην αγοράζετε άδειες χρήσης από ανεπίσημους ιστότοπους τρίτων όπως το eBay ή κοινόχρηστες άδειες χρήσης από τρίτους).

Η λήψη ενός οικιακού ESET Internet Security είναι δωρεάν, αλλά η ενεργοποίηση κατά την εγκατάσταση απαιτεί ένα έγκυρο κλειδί άδειας χρήσης της ESET (μπορείτε να το λάβετε και να το εγκαταστήσετε, αλλά χωρίς ενεργοποίηση δεν θα λειτουργεί)

Μη κοινοποιείτε την άδεια χρήσης σας στο Internet ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ενδέχεται να διαδοθεί ευρέως).

Για να ταυτοποιήσετε και να αναφέρετε μια πειρατική άδεια χρήσης της ESET, επισκεφτείτε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης για οδηγίες.


Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν ασφάλειας ESET, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δοκιμαστική έκδοση μέχρι να αποφασίσετε:

1.Ενεργοποίηση του ESET Internet Security χρησιμοποιώντας μια δωρεάν δοκιμαστική άδεια χρήσης

2.Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Beta της ESET

3.Εγκαταστήστε το ESET Mobile Security εάν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή Android, είναι freemium (δωρεάν με την αγορά προϊόντος).

Για να εξασφαλίσετε έκπτωση / παρατείνετε την άδεια χρήσης σας:

Παραπέμψτε το ESET Internet Security σε έναν φίλο ή μια φίλη σας

Ανανεώστε το ESET (εάν είχατε ενεργή άδεια χρήσης προηγουμένως) ή ενεργοποιήστε το για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα