Program za izboljšanje izkušenj strank

S pridružitvijo programu za izboljšanje izkušenj strank boste družbi ESET zagotovili anonimne podatke o uporabi naših izdelkov. Več o obdelavi podatkov lahko preberete v pravilniku o zasebnosti.

 

Sodelovanje v programu je prostovoljno in na podlagi privolitve. Po pridružitvi je sodelovanje pasivno, kar pomeni, da vam ni treba več storiti ničesar. S spremembo nastavitev izdelkov lahko kadar koli prekličete svojo privolitev. S tem nam boste preprečili nadaljnjo obdelavo vaših anonimnih podatkov.

 

Podatki o interakciji z izdelkom

Ti podatki nam povedo več o tem, kako se naši izdelki uporabljajo. Na podlagi podatkov na primer izvemo, katere funkcije se pogosto uporabljajo, katere nastavitve uporabniki spremenijo ali koliko časa porabijo za uporabo izdelka.

 

Podatki o napravah

Te podatke zbiramo, da izvemo, kje in v katerih napravah se uporabljajo naši izdelki. Običajno so to model naprave, država, različica in ime operacijskega sistema.

 

Podatki o diagnostiki napak

Zbirajo se tudi podatki o napakah in zrušitvah. To vključuje na primer podatke o tem, do katere napake je prišlo in katera dejanja so bila izvedena pred tem.

 

Zakaj zbiramo te podatke?

Na podlagi teh anonimnih podatkov lahko izboljšamo svoje izdelke za vas, uporabnike. Pomagajo nam, da so naši izdelka kar najbolj prilagojeni, enostavni za uporabo in brez motenj v delovanju.

 

Kdo upravlja te podatke?

Družba ESET, spol. s r.o. je edini upravljavec podatkov, ki se zbirajo v okviru programa. Podatkov ne razkrivamo tretjim osebam.