Ce este nou în această versiune?

Ce este nou în ESET Internet Security 13.0

 

Îmbunătățiri pentru Connected Home Monitor

Detectare îmbunătățită a dispozitivelor – Arată ce se întâmplă în rețeaua dvs. Wi-Fi, ajutându-vă să profitați la maximum de dispozitivele conectate și de cele inteligente de uz rezidențial. Recunoaștere toate dispozitivele - Obțineți adresa IP, adresa MAC, numele dispozitivului, modelul, distribuitorul.

Rezolvare îmbunătățită a problemelor – Connected Home Monitor vă va oferi indicații pentru problemele legate de rețea sau de dispozitive detectate, precum și sfaturi pentru problemele cele mai des întâlnite, de exemplu, o parolă slabă pe un router.

PAGE_HOMENETWORK_ROUTER

Mai multe informații în paginile noastre Ajutor

Îmbunătățiri HIPS și detectare extinsă

Noul modul program HIPS include Inspecția complexă a comportamentului, care analizează comportamentul tuturor programelor care rulează pe computer și vă avertizează când comportamentul procesului este rău intenționat.

Mai multe informații despre HIPS în paginile noastre Ajutor

Învățare programată avansată

Învățare programată avansată este un strat avansat de protecție care îmbunătățește detectarea pe baza învățării programate. Citiți mai multe despre acest tip de protecție în glosar.

Ce este nou în produs

Un tip de comunicare în produs care va permite ESET să prezinte caracteristici și modificări cheie utilizatorilor finali, atunci când aceștia efectuează upgrade la o versiune de produs nouă.

Performanțe mai ridicate cu un impact mai mic asupra sistemului

ESET Internet Security este concepută să utilizeze eficient resursele sistemului, permițându-vă să vă bucurați de performanțele computerului dvs. în timp ce vă apără împotriva noilor tipuri de amenințări.

Îmbunătățire în Protecție Anti-Phishing

Module de program noi se bazează pe protecția împotriva atacurilor cu homoglife. Un atac cu homoglife este o metodă prin care un atacator încearcă să-i păcălească pe utilizatorii finali înlocuind caractere din adrese cu caractere diferite, dar care arată similar. De exemplu, e-mailuri care par a proveni de la banca dvs. și care vă direcționează către un site web falsificat.

Mai multe informații despre Anti-Phishing în paginile noastre Ajutor

 

Ce este nou în ESET Internet Security 13.1

Învățare programată avansată

Învățarea programată avansată este un strat avansat de protecție care îmbunătățește detectarea bazată pe învățarea programată. Citiți mai multe despre acest tip de protecție în Glosar. Secțiunea Setare motor de detecție nu mai prezintă comutatoarele ACTIVAT/DEZACTIVAT ca în versiunea 13.0 și în versiunile anterioare. Butoanele ACTIVAT/DEZACTIVAT au fost înlocuite cu patru niveluri - Agresiv, Echilibrat, Prudent și Dezactivat.

Excluderi

Modificări aduse excluderilor. Excluderile de performanță vă permit să excludeți de la scanare fișiere și directoare. Excluderile de la detectare vă permit să excludeți obiecte de la curățare, folosind numele detectării, calea obiectului sau codul hash al obiectului.

Protecție plăți prin bancă

Îmbunătățiri pentru Protecție plăți prin bancă


Pentru informații suplimentare și capturi de ecran despre caracteristicile noi din ESET Internet Security, citiți următorul articol din Baza de cunoștințe ESET:

Ce este nou în această versiune a produselor ESET Home