Novosti v tej različici?

Nova različica programa ESET Internet Security vključuje naslednje izboljšave:

Pisanje dnevnika z enim klikom – napredne dnevnike lahko ustvarite z enim samim klikom.

Pregledovalnik za poenoteni programski vmesnik (UEFI) – dodatna raven zaščite pred zlonamerno programsko opremo, ki zaznava in odstranjuje grožnje, ki se lahko zaženejo pred zagonom operacijskega sistema. Več o tej vrsti tehnologije lahko preberete v slovarčku.

Visoka učinkovitost in majhen vpliv na delovanje sistemata različica je zasnovana za učinkovito uporabo sistemskih virov, ki vam zagotavljajo učinkovito delovanje računalnika in zaščito pred novami vrstami groženj.

Preureditev naprednih nastavitev – nastavitve za ESET LiveGrid® so bile premaknjene v razdelek pogona za zaznavo, napredno beleženje preprečevanja neželene pošte je bilo premaknjeno v razdelek diagnostike itd.

Izboljšana podpora za bralnike zaslona – ESET Internet Security podpira najbolj priljubljene bralnike zaslona (JAWS, NVDA, Narrator).

Povleci in spusti datoteke za pregled – za pregled datoteke ali mape povlecite datoteko ali mapo v označeno območje.

Priporočilo izdelka ESET prijatelju –  ESET Internet Security zdaj omogoča bonuse za priporočila, da lahko delite svojo izkušnjo z izdelkom ESET s svojo družino ali prijatelji.

ESET Internet Security se zdaj namešča v kompaktni obliki, da je namestitev hitrejša. Po namestitvi in aktivaciji izdelka se začne prenos modulov.

ESET Internet Security vas obvesti, ko je vzpostavljena povezava z nezaščitenim brezžičnim omrežjem ali s slabo zaščitenim omrežjem.

Dodatne podrobnosti o novih funkcijah v programu ESET Internet Security najdete v tem članku zbirke znanja družbe ESET:
Novosti v tej različici izdelkov ESET za domačo uporabo