Priporočilo izdelka ESET prijatelju

Ta različica izdelka ESET Internet Security zdaj omogoča bonuse za priporočila, da lahko delite svojo izkušnjo z izdelkom ESET s svojo družino ali prijatelji. Priporočila lahko delite tudi iz izdelkov, aktiviranih s preizkusno licenco. Za vsako uspešno priporočilo med uporabo preizkusne licence, zaradi katerega bo nekdo aktiviral izdelek, bosta oba s prijateljem pridobila dodatni čas uporabe preizkusne licence.

Priporočilo lahko izvedete neposredno v nameščenem izdelku ESET Internet Security. Izdelek, ki ga lahko priporočite, je odvisen od izdelka, iz katerega želite deliti priporočilo (glejte spodnjo tabelo).

Vaš nameščeni izdelek

Izdelek, ki ga lahko priporočite

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium

Priporočilo izdelka

Če želite poslati povezavo za priporočilo, kliknite Pripelji prijatelja v glavnem meniju izdelka ESET Internet Security. Kliknite Delite povezavo za priporočilo. Vaš izdelek bo ustvaril povezavo za priporočilo, ki bo prikazana v novem oknu. Kopirajte povezavo in jo pošljite družinskim članom in prijateljem. Povezavo za priporočilo lahko posredujete neposredno v izdelku ESET, delite v storitvi Facebook, pošljete priporočilo stikom iz storitve Gmail ali delite v storitvi Twitter.

Ko prijatelj klikne prejeto povezavo za priporočilo, bo preusmerjen na spletno stran, kjer lahko prenese izdelek in ga en mesec uporablja BREZPLAČNO. Če uporabljate preizkusno licenco, boste za vsako uspešno aktivirano povezavo za priporočilo prejeli obvestilo in vaša licenca bo samodejno BREZPLAČNO podaljšana za en dodatni mesec. Na ta način lahko BREZPLAČNO zaščito podaljšate do 5 mesecev. Število uspešno aktiviranih povezav za priporočilo lahko preverite v oknu Pripelji prijatelja v svojem izdelku ESET.