HIPS-uitsluitingen

Met uitsluitingen kunt u processen uitsluiten van HIPS Deep Behavioral Inspection.

note

Opmerking

Let op dat er geen verwarring ontstaat tussen Uitgesloten bestandsextensies, Bestands-/mapuitsluitingen en Uitsluitingen voor processen.

Als u een object wilt uitsluiten, klikt u op Toevoegen en geeft u het pad op naar een object of selecteert u die in de boomstructuur. U kunt geselecteerde vermeldingen ook bewerken of verwijderen.