ESET Internet Security

ESET Internet Security vertegenwoordigt een nieuwe benadering van werkelijk geïntegreerde computerbeveiliging. De recentste versie van de ESET LiveGrid®-scanengine, gecombineerd met de op maat gemaakte module Firewall en Antispam, maakt gebruik van snelheid en precisie om uw computer te beveiligen. Het resultaat is een intelligent systeem dat permanent alert is op aanvallen en schadelijke software die uw computer mogelijk in gevaar brengen.

ESET Internet Security is een complete beveiligingsoplossing, die maximale beveiliging combineert met een minimale systeembelasting. Onze geavanceerde technologieën maken gebruik van kunstmatige intelligentie om infiltratie door virussen, spyware, Trojaanse paarden, wormen, adware, rootkits en andere bedreigingen te voorkomen, zonder dat de systeemprestaties worden gehinderd of uw computer wordt verstoord.

Functies en voordelen

Opnieuw vormgegeven gebruikersinterface

De gebruikersinterface in deze versie is aanzienlijk gewijzigd en vereenvoudigd op basis van de testresultaten betreffende de bruikbaarheid. Alle GUI-aanduidingen en meldingen zijn gecontroleerd en de interface biedt nu ondersteuning voor talen die van rechts naar links worden gelezen zoals Hebreeuws en Arabisch. Online Help is nu geïntegreerd in ESET Internet Security en omvat een bijgewerkte inhoud met dynamische ondersteuning.

Antivirus en antispyware

Detecteert proactief bekende en onbekende virussen, wormen, Trojaanse paarden en rootkits, en schoont deze op. Geavanceerde heuristiek markeert zelfs niet eerder gedetecteerde malware, en beschermt u zo tegen onbekende bedreigingen en neutraliseert deze voordat ze schade kunnen veroorzaken. Beveiliging van webtoegang en Antiphishing controleren de communicatie tussen webbrowsers en externe servers (inclusief SSL). Beveiliging van e-mailclient biedt beheer van e-mailcommunicatie die wordt ontvangen via POP3(S)- en IMAP(S)-protocollen.

Regelmatige updates

Door regelmatig updates uit te voeren voor de detectie-engine (voorheen 'database met viruskenmerken' genoemd) en programmamodules bij te werken, bent u verzekerd van het maximale beveiligingsniveau van de computer.

ESET LiveGrid®
(Reputatie via cloud)

U kunt de reputatie van actieve processen en bestanden rechtstreeks in ESET Internet Security bekijken.

Apparaatbeheer

Scant automatisch alle USB-flashstations, geheugenkaarten en cd's/dvd's. Blokkeert verwisselbare media op basis van mediatype, fabrikant, grootte en andere kenmerken.

HIPS-functie

U kunt het gedrag van het systeem gedetailleerd aanpassen: u kunt regels voor het systeemregister, actieve processen en programma's opgeven, en uw beveiligingspostuur verfijnen.

Gamer-modus

Stelt alle pop-upvensters, updates of andere systeem-intensieve activiteiten uit om systeembronnen te besparen voor gaming en andere activiteiten in volledige schermweergave.

Functies in ESET Internet Security

Beveiliging van bankieren en betalingen

Beveiliging van bankieren en betalingen biedt een veilige browser die wordt gebruikt voor internetbankieren of online betaalgateways om te garanderen dat alle online transacties plaatsvinden in een vertrouwde en veilige omgeving.

Ondersteuning voor netwerksignaturen

Netwerksignaturen maken snelle identificatie mogelijk en blokkeren schadelijk verkeer van en naar gebruikersapparaten, zoals bots en exploit packs. De voorziening is een verbetering van Botnet-beveiliging.

Intelligente firewall

Voorkomt dat onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot uw computer en misbruik maken van uw persoonlijke gegevens.

ESET Antispam

Spam vormt tot 80 procent van alle e-mailcommunicatie. Antispambeveiliging dient als bescherming tegen dit probleem.

ESET Antidiefstal

ESET Antidiefstal breidt de beveiliging op gebruikersniveau uit in het geval van een verloren of gestolen computer. Wanneer gebruikers ESET Internet Security en ESET Antidiefstal hebben geïnstalleerd, wordt hun apparaat weergegeven in de webinterface. Via de webinterface kunnen gebruikers hun ESET Antidiefstal-configuratie en antidiefstalvoorzieningen op het apparaat beheren.

Ouderlijk toezicht

Beschermt uw gezin tegen mogelijk aanstootgevende webinhoud door verschillende websitecategorieën te blokkeren.

Er moet een licentie zijn geactiveerd om functies van ESET Internet Security te kunnen gebruiken. U wordt aangeraden uw licentie te verlengen enkele weken voordat de licentie voor ESET Internet Security verloopt.