Νέα χαρακτηριστικά σε αυτή την έκδοση?

Η νέα έκδοση του ESET Internet Security διαθέτει τις ακόλουθες βελτιώσεις:

Καταγραφή με ένα κλικ – Μπορείτε να δημιουργήσετε προηγμένα αρχεία καταγραφής με ένα μόνο κλικ.

Σαρωτής Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) – Προσθέτει υψηλότερα επίπεδα προστασίας από κακόβουλο λογισμικό ανιχνεύοντας και καταργώντας απειλές που ενδεχομένως να εκκινήσουν πριν από την εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος. Διαβάστε περισσότερα για αυτό τον τύπο τεχνολογίας στο γλωσσάρι.

Υψηλές επιδόσεις και μικρή επίπτωση στο σύστημαΑυτή η έκδοση έχει σχεδιαστεί για αποτελεσματική χρήση των πόρων συστήματος και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τις επιδόσεις του υπολογιστή σας, ενώ τον προστατεύει από νέους τύπους απειλών.

Αναδιοργάνωση εγκατάστασης για προχωρημένους – Οι ρυθμίσεις του ESET LiveGrid® μετακινήθηκαν στην ενότητα «Μηχανισμός ανίχνευσης», η «Προηγμένη καταγραφή Antispam» μετακινήθηκε στην ενότητα «Διαγνωστικοί έλεγχοι», κ.ο.κ.

Βελτιωμένη υποστήριξη προγράμματος ανάγνωσης οθόνης – Το ESET Internet Security υποστηρίζει τα πιο δημοφιλή προγράμματα ανάγνωσης οθόνης (JAWS, NVDA, Narrator).

Σάρωση με μεταφορά και απόθεση αρχείων – Μπορείτε να σαρώσετε ένα αρχείο ή έναν φάκελο, σύροντάς τον απλώς στην επισημασμένη περιοχή.

Παραπομπή ενός προϊόντος ESET σε έναν φίλο - Το ESET Internet Security προσφέρει πλέον μπόνους παραπομπής, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε την εμπειρία σας με το προϊόν ESET με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Το ESET Internet Security εγκαθίσταται πλέον με συμπαγή μορφή και έτσι η εγκατάσταση είναι γρηγορότερη. Μετά την εγκατάσταση και ενεργοποίηση του προϊόντος, αρχίζει η λήψη των λειτουργικών μονάδων.

Το ESET Internet Security σάς ειδοποιεί όταν συνδέεστε με ένα μη προστατευμένο ασύρματο δίκτυο ή ένα δίκτυο με αδύναμη προστασία.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες δυνατότητες στο ESET Internet Security, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής βάσης της ESET:
Νέα χαρακτηριστικά σε αυτή την έκδοση των οικιακών προϊόντων της ESET