Εγκατάσταση εκτός σύνδεσης

Μόλις εκκινήσετε την εγκατάσταση εκτός σύνδεσης (.exe), ο οδηγός εγκατάστασης θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης.

INSTALLATION_WELCOME

1.Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε από το αναπτυσσόμενο μενού και κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια. Περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη των αρχείων εγκατάστασης.

2.Διαβάστε και αποδεχτείτε τη Συμφωνία Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη.

3.Το επόμενο βήμα είναι να ορίσετε μια επιλογή ενεργοποίησης. Εάν εγκαθιστάτε μια πιο πρόσφατη έκδοση σε μια παλαιότερη, το κλειδί άδειας χρήσης σας θα εισαχθεί αυτόματα.

4.Επιλέξτε την προτίμησή σας για το σύστημα σχολίων ESET LiveGrid® και για την Ανίχνευση ενδεχομένως ανεπιθύμητων εφαρμογών. Το Grayware ή Ενδεχομένως ανεπιθύμητη εφαρμογή (PUA) είναι μια μεγάλη κατηγορία λογισμικού, ο σκοπός του οποίου δεν είναι αναμφίβολα κακόβουλος, όπως με άλλους τύπους κακόβουλου λογισμικού, όπως οι ιοί και τα trojan horse. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε το κεφάλαιο Ενδεχομένως ανεπιθύμητες εφαρμογές.

5.Επιλέξτε την προτίμησή σας για συμμετοχή στο Πρόγραμμα βελτίωσης εμπειρίας του πελάτη. Με τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα βελτίωσης εμπειρίας του πελάτη παρέχετε στην ESET ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των προϊόντων της. Τα δεδομένα που συλλέγονται θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας και δεν θα κοινοποιηθούν ποτέ σε τρίτους. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

6.Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης. Αυτή η διαδικασία ενδέχεται να διαρκέσει λίγη ώρα.

7.Κάντε κλικ στο στοιχείο Τέλος για έξοδο από τον Οδηγό εγκατάστασης.

note

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Μετά την εγκατάσταση και ενεργοποίηση του προϊόντος, αρχίζει η λήψη των μονάδων. Η προστασία προετοιμάζεται και ορισμένες δυνατότητες μπορεί να μην είναι πλήρως λειτουργικές εάν δεν ολοκληρωθεί η λήψη.

note

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Εάν έχετε μια άδεια χρήσης που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε άλλες εκδόσεις του προϊόντος, μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με δυνατότητες σε κάθε συγκεκριμένο προϊόν, κάντε κλικ εδώ.