Εγκατάσταση

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για την εγκατάσταση του ESET Internet Security στον υπολογιστή σας. Οι μέθοδοι εγκατάστασης διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και τα μέσα διανομής:

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του προγράμματος ζωντανής εγκατάστασης από τον ιστότοπο της ESET. Το πακέτο εγκατάστασης είναι το ίδιο για όλες τις γλώσσες (επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε). Το ίδιο το πρόγραμμα ζωντανής εγκατάστασης έχει μικρό μέγεθος. Η λήψη των απαιτούμενων πρόσθετων αρχείων για την εγκατάσταση του ESET Internet Security θα πραγματοποιηθεί αυτόματα.
 

Εγκατάσταση εκτός σύνδεσης – Αυτός ο τύπος εγκατάστασης χρησιμοποιείται κατά την εγκατάσταση από το CD/DVD προϊόντος. Χρησιμοποιεί ένα αρχείο .exe το οποίο είναι μεγαλύτερο από το πρόγραμμα ζωντανής εγκατάστασης και δεν απαιτεί σύνδεση στο Internet ή πρόσθετα αρχεία για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

important

Σημαντικό

Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι εγκατεστημένα άλλα προγράμματα antivirus στον υπολογιστή σας, προτού εγκαταστήσετε το ESET Internet Security. Εάν υπάρχουν δύο ή περισσότερες λύσεις antivirus εγκατεστημένες σε έναν υπολογιστή, ενδέχεται να έρχονται σε διένεξη η μία με την άλλη. Συνιστούμε να καταργήσετε την εγκατάσταση κάθε άλλου προγράμματος antivirus από τον υπολογιστή σας. Ανατρέξτε στο άρθρο της Γνωσιακής βάσης της ESET για μια λίστα με εργαλεία κατάργησης απεγκατάστασης γνωστών προγραμμάτων antivirus (διαθέσιμη στα αγγλικά και σε διάφορες άλλες γλώσσες).