Σελίδες βοήθειας

Καλώς ορίσατε στον οδηγό χρήσης του ESET Internet Security. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ θα σας εξοικειώσουν με το προϊόν και θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον υπολογιστή σας πιο ασφαλή.

Ξεκινώντας

Προτού χρησιμοποιήσετε το ESET Internet Security, συνιστάται να εξοικειωθείτε με τους διάφορους τύπους ανιχνεύσεων και τις απομακρυσμένες επιθέσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας.

Επίσης, έχουμε συντάξει μια λίστα με τις νέες δυνατότητες που διαθέτει το ESET Internet Security, καθώς και έναν οδηγό που σας βοηθά να διαμορφώσετε τις βασικές ρυθμίσεις.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις σελίδες βοήθειας του ESET Internet Security

Τα θέματα βοήθειας χωρίζονται σε διάφορα κεφάλαια και υποκεφάλαια. Πατήστε F1 για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το παράθυρο στο οποίο βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.

Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση για ένα θέμα βοήθειας με λέξη ή λέξεις κλειδιά ή αναζήτηση περιεχομένου πληκτρολογώντας λέξεις ή φράσεις. Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο μεθόδων είναι ότι η λέξη κλειδί μπορεί να σχετίζεται λογικά με σελίδες βοήθειας που δεν περιέχουν τη συγκεκριμένη λέξη κλειδί στο κείμενο. Η αναζήτηση με λέξεις και φράσεις θα αναζητήσει το περιεχόμενο σε όλες τις σελίδες και θα εμφανίσει μόνο εκείνες που περιέχουν τη λέξη ή τη φράση αναζήτησης σε πραγματικό κείμενο.

Για λόγους συνέπειας και για την αποφυγή σύγχυσης, η ορολογία που χρησιμοποιείται σε αυτό τον οδηγό βασίζεται στα ονόματα παραμέτρων του ESET Internet Security. Επίσης, χρησιμοποιούμε ένα ομοιόμορφο σύνολο συμβόλων για την επισήμανση θεμάτων ιδιαίτερου ενδιαφέροντος ή σημασίας.

note

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η σημείωση είναι μια σύντομη παρατήρηση. Παρόλο που μπορείτε να τις παραβλέψετε, οι σημειώσεις μπορεί να προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες, όπως συγκεκριμένες δυνατότητες ή έναν σύνδεσμο για κάποιο σχετικό θέμα.

important

Σημαντικό

Αυτό απαιτεί την προσοχή σας και συνιστάται να μην το παρακάμψετε. Συνήθως παρέχει σημαντικές, αν και όχι κρίσιμες, πληροφορίες.

warning

Προειδοποίηση

Αυτές οι πληροφορίες απαιτούν επιπλέον προσοχή. Οι προειδοποιήσεις εμφανίζονται κυρίως για να σας αποτρέψουν από λάθη που μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες. Διαβάστε και κατανοήστε το κείμενο στις παρενθέσεις των προειδοποιήσεων, καθώς αναφέρει ιδιαίτερα κρίσιμες ρυθμίσεις συστήματος ή κάποιον ενδεχόμενο κίνδυνο.

example

Παράδειγμα

Αυτή είναι μια περίπτωση χρήσης ή ένα πρακτικό παράδειγμα που έχει σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια συγκεκριμένη λειτουργία ή δυνατότητα.

Σύμβαση

Σημασία

Έντονη γραφή

Ονόματα στοιχείων διασύνδεσης, όπως πλαίσια και κουμπιά επιλογής.

Πλάγια γραφή

Σύμβολα κράτησης θέσης για πληροφορίες που παρέχετε. Για παράδειγμα, όνομα αρχείου ή διαδρομή σημαίνει ότι πληκτρολογείτε τη διαδρομή ή το όνομα ενός αρχείου.

Courier New

Δείγματα κώδικα ή εντολές.

Υπερσύνδεσμος

Παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε άλλα θέματα ή σε εξωτερικές τοποθεσίες στο διαδίκτυο. Οι υπερσύνδεσμοι επισημαίνονται με μπλε χρώμα και μπορεί να έχουν υπογράμμιση.

%ProgramFiles%

Ο κατάλογος συστήματος των Windows στον οποίο αποθηκεύονται τα προγράμματα που έχουν εγκατασταθεί στα Windows.

Η ηλεκτρονική βοήθεια είναι η κύρια προέλευση περιεχομένου βοήθειας. Η πιο πρόσφατη έκδοση της ηλεκτρονικής βοήθειας εμφανίζεται αυτόματα όταν έχετε ενεργή σύνδεση στο Internet.