Tuotteen ESET Endpoint Security for Android versiot

Tuotteesta ESET Endpoint Security for Android on saatavilla kaksi versiota:

ESET Endpoint Security for Android – Google Play -versio.

ESET Endpoint Security for Android – verkkoversio, jossa on Puhelusuodatin-ominaisuus.

Päivitykset uusimpaan versioon

Tuotteen ESET Endpoint Security for Android päivitykset vaihtelevat asennetun version mukaan:

Päivitä tuotteen ESET Endpoint Security for Android Google Play -versio

Jos mobiililaitteesi on määritetty päivittämään Google Play -sovellukset automaattisesti, päivitys suoritetaan automaattisesti.

Päivitä tuotteen ESET Endpoint Security for Android verkkoversio

Päivitä ESET Endpoint Security for Android napsauttamalla Ota automaattiset sovelluspäivitykset käyttöön kohteessa ESET PROTECT tai ESET PROTECT On-Prem. Tämän jälkeen loppukäyttäjää pyydetään automaattisesti päivittämään sovellus aina, kun päivitys on saatavilla. Lisätietoja on tietopankin artikkelissa.