Behörigheter

Den här funktionen spårar beteendet hos program med åtkomst till personliga data eller företagsdata, och gör det möjligt för administratören att övervaka åtkomst baserat på fördefinierade behörighetskategorier.

Vissa program installerade i enheten kan ha åtkomst till tjänster som kostar pengar, spårar din plats eller läser din identitetsinformation, kontakter eller textmeddelanden. ESET Endpoint Security for Android kan granska dessa program.

I det här avsnittet visas programlistan ordnad efter kategorier. Tryck på respektive kategori om du vill visa dess utförliga beskrivning. Behörighetsinformation om varje program kan visas genom att du trycker på det önskade programmet.

appcontrol-deviceaudit_041_1