Administrering av tillatelser

I Android 6 (Marshmallow), introduserte Google en ny måte å administrere tillatelser på og ESET Endpoint Security for Android er kompatibelt med det. Apper som er utformet til Android 6.0 ber om tillatelser når du begynner å bruke dem. I stedet for å gi en app tilgang under installasjon, blir du bedt om det første gang appen vil ha tilgang til enkelte funksjoner på enheten.

ESET Endpoint Security for Android krever tilgang til følgende funksjoner:

Tilgjengelighet – kreves for at Anti-Phishing skal fungere ordentlig

Kontakter – kreves for Anti-Theft og Anropsfilter

Lokasjon – Anti-Theft

Telefon – Anti-Theft og Anropsfilter

SMS – Anti-Theft og Anropsfilter

Oppbevaring – Virusbeskyttelse og Anti-Theft

Administrator kan deaktivere overvåking av disse tillatelsene i Innstillinger > Tillatelsesvarslinger.

permission-notifications