Brukere som kobler til ESET PROTECT og ESET PROTECT Cloud

ESET PROTECT og ESET PROTECT Cloud er programmer som lar deg administrere ESET-produkter i et nettverksmiljø fra én sentral plassering. Med ESET PROTECT og ESET PROTECT Cloud-systemet for oppgavebehandling kan du installere ESETs sikkerhetsløsninger på eksterne datamaskiner og reagere raskt på nye problemer og trusler. ESET PROTECT gir ikke beskyttelse mot skadelig kode på egen hånd. Det er avhengig av tilstedeværelsen av en ESET-sikkerhetsløsning på hver klient.

ESETs sikkerhetsløsninger støtter nettverk som inkluderer flere plattformtyper. Nettverket ditt kan inneholde en kombinasjon av gjeldende Microsoft, Linux-baserte, macOS og operativsystemer som kjører på mobilenheter (mobiltelefoner og nettbrett).

ESET PROTECT og ESET PROTECT Cloud er en ny generasjon av et eksternt styringssystem som har betydelige forskjeller sammenlignet med tidligere versjoner av ESET Remote Administrator. Du kan sjekke kompatibiliteten med tidligere versjoner av ESET-sikkerhetsprodukter her:

ESET PROTECT-støttede produkter

ESET PROTECT Cloud-støttede produkter

Du finner forskjellene mellom ESET PROTECT og ESET PROTECT Cloud i dokumentasjonen vår.

note

For mer informasjon, se:

elektronisk dokumentasjon for ESET PROTECT

elektronisk dokumentasjon for ESET PROTECT Cloud