Nødvendige programmer

Hvis du administrerer ESET Endpoint Security for Android eksternt fra ESET PROTECT, kan du definere hvilke programmer som må være installert på målenheten(e). Følgende informasjon kreves:

navn på programmet som er synlig for brukeren

unikt programpakkenavn, f.eks. com.eset.ems2.gp

Nettadresse der en bruker kan finne en nedlastingskobling. Du kan også bruke Google Play koblinger, osv. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.ems2.gp

note

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i ESET Endpoint Security for Android-appen.