ESET Hjelp på Internett

Søk Norsk
Velg tema

Automatiske skanninger

Skannenivå

Det er 2 forskjellige skannenivåer å velge mellom. Disse innstillingene brukes både på On-Charger-skanning og Planlagt skanning:

Smart – Smart skann skanner installerte programmer, DEX-filer (kjørbare filer for Android OS), SO-filer (bibliotek) og ZIP-filer med en maksimal skanningsdybde på 3 arkiver og innholdet på SD-kort.

I dybden – alle filtyper uansett filnavn vil skannes, både de i internminne og på SD-kortet.

On-Charger-skanning

Velger du dette, starter skanning automatisk når enheten er inaktiv (fullt oppladet og koblet til lader).

Planlagt skanning

Planlagt skanning lar deg kjøre enhetsskanningen automatisk til en forhåndssatt tid. For å planlegge en skanning, trykk på switch_off ved siden av Planlagt skanning og spesifiserer dato og tid for når skanningen skal startes. Ved standard er mandag 04:00 valgt.