ESET Hjelp på Internett

Velg tema

Eksterne kommandoer

Eksterne kommandoer kan aktiveres direkte fra ESET PROTECT-konsollen:

Søk etter enhet

Du vil motta en tekstmelding med GPS-koordinatene for målenheten, inkludert en kobling til enhetens plassering på Google maps. Enheten sender en ny SMS hvis en mer presis plassering er tilgjengelig etter 10 minutter.

Lås enhet

Dette låser enheten – du kan låse den opp ved å bruke administratorpassordet eller fjernkommandoen Lås opp.

Lås opp den låste enheten

Enheten låses opp og SIM-kortet i enheten vil bli lagret som et klarert SIM-kort.

Sirenelyd / Mistet-modus-alarm

Enheten blir låst og vil spille av en veldig høy lyd i fem minutter (eller til den låses opp). En høy alarm vil starte selv om enheten er innstilt på dempet lyd.

Forbedret tilbakestilling til fabrikkinnstillinger

Dette tilbakestiller enheten til fabrikkinnstillinger. All tilgjengelig data på enheten slettes og filhoder ødelegges. Prosessen kan ta flere minutter.