Introduksjon

Den nye generasjonen av ESET Endpoint Security for Android (EESA) er utformet for å fungere med ESET PROTECT og ESET PROTECT Cloud, den nye administrasjonskonsollen som muliggjør ekstern styring av alle ESET-sikkerhetsløsninger.

ESET Endpoint Security for Android versjon 3 er kompatibel med:

ESET Security Management Center 7,

ESET PROTECT og ESET PROTECT Cloud

ESET Endpoint Security for Android er laget for å beskytte mobile firmaenheter mot den nyeste skadelige programvaren, samt sikre dataene dine også hvis enheten går tapt eller blir stjålet. Det hjelper også systemadministratorene med å gjøre at bruken av enhetene overholder selskapets retningslinjer.

ESET Endpoint Security for Android kan også brukes i små eller middelsstore selskaper uten å måtte benytte ekstern styring via ESET PROTECT. IT-teknikeren, systemadministratoren eller den faktiske brukeren kan enkelt dele ESET Endpoint Security for Android-konfigurasjonen sin med andre kolleger. Denne prosessen eliminerer fullstendig behovet for produktaktivering og manuell konfigurasjon av hver enkelt produktmodul, som ellers ville vært nødvendig like etter installasjonen av ESET Endpoint Security for Android.