Etäsijainnista hallinnoitavien päätelaitteiden ohjeet

ESET-yritystuotteita ja tuotetta ESET Endpoint Security for Android voidaan hallinnoida etäsijainnista verkkoympäristössä olevissa asiakastyöasemissa, palvelimissa ja mobiililaitteissa yhdestä keskitetystä sijainnista. Järjestelmänvalvojien, joilla on hallinnassaan yli 10 asiakastyöasemaa, kannattaa ottaa jokin ESET-etähallintatyökalu käyttöön. ESET-etähallintatyökalua voi käyttää ESET-ratkaisujen käyttöönottoon, tehtävien hallintaan, suojauskäytäntöjen pakotukseen, järjestelmän tilan valvontaan ja etätietokoneiden ongelmien tai uhkien nopeaan selvittämiseen.

ESET-etähallintatyökalut

ESET Endpoint Security for Android on hallinnoitavissa etäsijainnista ratkaisulla ESET PROTECT tai ESET PROTECT Cloud.

ESET PROTECT -johdanto

ESET PROTECT Cloud -johdanto

note

Siirtotyökalu

ESET Endpoint Security for Android versio 3.5 ja uudemmat versiot tukevat siirtotyökalua siirtymisessä tuotteesta ESET PROTECT tuotteeseen ESET PROTECT Cloud.

Parhaat käytännöt

Rekisteröi laite käyttämällä ESET PROTECT -ohjelmaa

Määritä järjestelmänvalvojan salasana yhdistetyissä asiakastietokoneissa valtuuttamattomien muokkausten välttämiseksi

Pakota käytettävissä oleva suojaustoiminnot suositellulla käytännöllä

Toimintaoppaat

Ohitustilan käyttäminen

Android-laite rekisteröityi Microsoft Intunen kautta

important

Kun laitteesi, jossa on Android 9 tai uudempi, rekisteröidään Microsoft Intunen kautta, ESET Endpoint Security for Android versio 3.5 tai uudempi ohittaa seuraavat asetukset, kun vastaavaa käytäntöä sovelletaan:

Laitteen suojaus

Sovelluksen hallinta

Anti-Theft