Sovelluksen estäminen sen nimen perusteella

1.Napauta Sovellushallinta > Estäminen > Sovelluksen esto > Estä nimen perusteella.

2.Voit estää sovelluksen joko sen nimen tai pakkausnimen perusteella.

3.Anna sanat, joiden perusteella sovellus estetään. Voit erottaa sanat toisistaan pilkulla (,).

Esimerkiksi sana "poker" Sovelluksen nimi -kentässä estää kaikki sovellukset, joiden nimessä on "poker". Jos kirjoitat "com.poker.game" Pakkausnimi-kenttään, ESET Endpoint Security for Android estää vain yhden sovelluksen.