Vaaditut sovellukset

Jos hallinnoit tuotetta ESET Endpoint Security for Android etänä ESET PROTECT:sta, voit määrittää sovellukset, joiden on oltava asennettuna kohdelaitteeseen tai -laitteisiin. Seuraavat tiedot tarvitaan:

käyttäjälle näkyvä sovelluksen nimi

ainutkaatuinen sovelluspaketin nimi, esim. com.eset.ems2.gp

URL, josta käyttäjä löytää latauslinkin. Voit käyttää myös Google Play -linkkejä, esim. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.ems2.gp

note

Tätä ominaisuutta ei ole ESET Endpoint Security for Android-sovelluksessa.