Ohita säännöt

Jos hallinnoit tuotetta ESET Endpoint Security for Android etänä ESET PROTECT:sta, voit määritellä tiedostot, joita ei raportoida haitallisiksi. Tiedostot, jotka lisätään Ohita säännöt -luetteloon, ohitetaan tulevissa tarkistuksissa. Luodaksesi säännön sinun on määriteltävä seuraavat:

tiedostonimi, jolla on oikea apk-laajennus

sovelluspaketin nimi, esim. uk.co.extorian.EICARAntiVirusTest

uhan nimi siinä muodossa, jossa virustentorjunta sen havaitsee, esim. Android/MobileTX.A (tämä kenttä on pakollinen)

note

Tätä ominaisuutta ei ole ESET Endpoint Security for Android-sovelluksessa.