Tietojenkalastelusuojaus

antiphising_017_1

Tietojenkalastelu on rikollista toimintaa, joka perustuu käyttäjien manipuloinnille luottamuksellisten tietojen saamiseksi. Tietojenkalastelulla pyritään usein hankkimaan pääsy arkaluonteisiin tietoihin kuten pankkitilinumeroihin, luottokorttinumeroihin, PIN-koodeihin tai käyttäjänimiin ja salasanoihin.

Suosittelemme, että pidät tietojenkalastelusuojauksen käytössä. ESET Endpoint Security for Android tarkistaa URL-osoitteet. Kaikki ESET-haittaohjelmatietokannassa olevista sivustoista tai toimialueilta tulevat mahdolliset tietojenkalasteluhyökkäykset estetään, ja hyökkäyksestä ilmaiseva varoitus tulee näkyviin.

TÄRKEÄÄ: Tietojenkalastelusuojaus integroituu yleisimpiin Android-käyttöjärjestelmän verkkoselaimiin. Yleisesti ottaen tietojenkalastelusuojaus on käytettävissä Chromessa, Firefoxissa, Operassa, Opera Minissä, Dolphinissa, Samsungissa ja vakioselaimissa, jotka on asennettu valmiiksi Android-laitteisiin. Muut selaimet lisätään suojaamattomien selainten luetteloon ja niiden käyttö voidaan estää switch_off-vaihtopainikkeella.

Ota Android-järjestelmän asetuksissa käyttöön Helppokäyttötoiminnot, jotta ESET-tietojenkalastelusuojaus toimii oikein.

Salli esteettömyyslupa ESET Endpoint Security for Android -ohjelmassa, joka on asennettu .APK-tiedostosta Android 13:ssa

note

Huomautus

Turvallisuussyistä Android 13 rajoittaa esteettömyysluvan käyttöä sovelluksissa, jotka on asennettu .apk-tiedostoista. Jotta nämä käyttöoikeudet eivät päätyisi väärille ohjelmille.

Kuinka ESET Endpoint Security for Android käyttää tätä lupaa

Käytämme tätä lupaa käyttääksemme käyttämiesi verkkosivustojen URL-osoitteita. Analysoimme näitä verkkosivustoja haitallisten aikomusten, kuten tietojenkalastelun, haittaohjelmien tai muun vaarallisen toiminnan varalta.

Sivusto on estetty, kun ketju havaitaan suojaamaan sinua ja arkaluonteisia tietojasi.

Helppokäyttötoimintojen luvan avulla käsiteltyjä tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille.

Esteettömyysongelman ratkaisemiseksi:

1.Avaa Asetukset > Esteettömyys > Ladatut sovellukset, niin ESET Endpoint Security for Android näkyy harmaana.

2.Napauta ESET Endpoint Security for Android -sovellusta ja Rajoitettu asetus -valintaikkuna avautuu.

3.Napauta OK.

4.Avaa Asetukset > Sovellukset > ESET Endpoint Security for Android, niin Sovelluksen tieto avautuu.

5.Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen valikkokuvaketta three_dots_menu Salli rajoitetut asetukset.

Esteettömyyslupa on nyt sallittu, ja voit aloittaa sovelluksen käytön.