Fjernadministration

ESET PROTECT tillader dig at administrere ESET Endpoint Security for Android i et netværksmiljø fra én central placering.

At bruge ESET PROTECT forøger ikke kun dit sikkerhedsniveau, men gør det også nemmere at administrere alle de ESET produkter, som er installeret på klientarbejdsstationer og mobilenheder. Enheder med ESET Endpoint Security for Android kan oprette forbindelse til ESET PROTECT ved at bruge enhver type internetforbindelse-WiFiLAN, WLAN, Mobilnetværk (3G, 4G LTE, HSDPA, GPRS), osv. - så længe at det er en almindelig internetforbindelse (uden en proxy eller firewall), og begge slutpunkter er konfigureret korrekt.

Når du opretter forbindelse til ESET PROTECT gennem et mobilnetværk, afhænger en vellykket forbindelse af mobilnetværksudbyderen, og kræver fuld internetforbindelse.

For at forbinde en enhed til ESET PROTECT, skal du tilføje enheden til Computere listen i ESET PROTECT Webkonsollen, indskrive enheden ved at bruge Device Enrollment funktionen, og skrive MDC-serveradressen.

Tilmeldingslinket (MDC-serveradressen) bruger standardformatet https://MDCserver:port/token i ESET PROTECT. Linket indeholder følgende værdier:

MDC server - Det fulde navn på DNS'et eller den offentlige IP-adresse på den server, Mobile Device Connector (MDC) kører på. Hostname kan kun bruges, hvis du opretter forbindelse gennem et internt Wi-Fi netværk.

Port - Port-nummeret bruges til at oprette forbindelse til Mobile Device Connector

Token – Rækken af tegn, som administratoren genererer i ESET PROTECT-webkonsollen

For at lære mere om, hvordan du administrerer dit netværk med ESET PROTECT, kan du følge disse onlinehjælp emner:

Sådan administrerer du politikker

Sådan opretter du klientopgaver

Få mere at vide om rapporter