Dokumentation til slutpunkter, der fjernadministreres

ESET-virksomhedsprodukter og ESET Endpoint Security for Android kan fjernadministreres på klientarbejdsstationer, servere og mobilenheder i et netværksmiljø fra én central placering. Systemadministratorer, der administrerer mere end 10 klientarbejdsstationer, bør overveje at bruge et af ESETs værktøjer til fjernadministration. ESETs værktøjer til fjernadministration kan udrulle ESET-løsninger, administrere opgaver, håndhæve sikkerhedspolitikker, overvåge systemstatus og hurtigt reagere på problemer eller trusler på fjerncomputere fra én central placering.

ESETs værktøjer til fjernadministration

ESET Endpoint Security for Android kan fjernadministreres enten af ESET PROTECT eller ESET PROTECT Cloud.

Introduktion til ESET PROTECT

Introduktion til ESET PROTECT Cloud

note

Værktøj til migrering

ESET Endpoint Security for Android-version 3.5 og nyere understøtter Værktøj til migrering for at migrere fra ESET PROTECT til ESET PROTECT Cloud.

Bedste praksis

Tilmeld en enhed ved hjælp af ESET PROTECT

Konfigurer en administratoradgangskode på tilsluttede klientcomputere for at undgå uautoriserede ændringer

Anvend en anbefalet politik for at håndhæve tilgængelige sikkerhedsfunktioner

Sådan gør du-vejledninger

Se Sådan bruger du Tilsidesættelsestilstand

Android-enhed tilmeldt via Microsoft Intune

important

Når din enhed med Android 9 og nyere er tilmeldt via Microsoft Intune, ignorerer ESET Endpoint Security for Android-version 3.5 og nyere følgende indstillinger, når den tilsvarende politik anvendes:

Enhedssikkerhed

Programstyring

Anti-Theft