Nødvendige programmer

Hvis du fjernadministrerer ESET Endpoint Security for Android fra ESET PROTECT, har du mulighed for at definere, hvilke programmer der skal installeres på målenhederne. Følgende oplysninger kræves:

navn på program, som brugeren kan se

entydigt navn på programpakke, f.eks. com.eset.ems2.gp

URL-adresse, hvor brugeren kan finde et overførselslink. Du kan også bruge links i Google Play, f.eks. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.ems2.gp

note

Denne funktion er ikke tilgængelig i ESET Endpoint Security for Android-appen.