Ignorer regler

Hvis du fjernadministrerer ESET Endpoint Security for Android fra ESET PROTECT, har du mulighed for at definere filer, der ikke skal rapporteres som skadelige. Filer, der føjes til Ignorer regler, ignoreres under fremtidige scanninger. Hvis du vil oprette en regel, skal du angive følgende:

et filnavn med det rette "apk"-filtypenavn

et navn til programpakken, f.eks. uk.co.extorian.EICARAntiVirusTest

navnet på den trussel, der er registreret af antivirusprogrammer, f.eks. Android/MobileTX.A (dette felt er obligatorisk)

note

Denne funktion er ikke tilgængelig i ESET Endpoint Security for Android-appen.