SIM-kort, der er tillid til

I sektionen SIM-kort, der er tillid til vises listen over SIM-kort, der er tillid til, og som accepteres af ESET Endpoint Security for Android. Hvis du indsætter et SIM-kort, der ikke er defineret på denne liste, låses skærmen, og der sendes en advarsels-sms til administratoren.

Hvis du vil tilføje et nyt SIM-kort, skal du trykke på ikonet icon_plus. Angiv et Navn til SIM-kortet (for eksempel Hjem, Arbejde) og IMSI-nummeret (International Mobile Subscriber Identity). IMSI vises som regel som et 15-cifret tal, der er trykt på dit SIM-kort. I visse tilfælde kan det være kortere.

Hvis du vil fjerne et SIM-kort på listen, skal du berøre og holde nede på indtastningen og derefter trykke på ikonet action_button_delete.

important

Funktionen SIM-kort, der er tillid til er ikke tilgængelig på enheder med Android 10 og nyere.

note

Funktionen SIM-kort, der er tillid til er ikke tilgængelig på CDMA-, WCDMA- og kun WiFi-enheder.