Behörighetshantering

I Android 6 (Marshmallow) har Google infört ett nytt system för behörighetshantering, som ESET Endpoint Security for Android är kompatibel med. Appar framtagna för Android 6.0 ber om behörigheter när du börjar använda dem. Istället för att ge en app åtkomst under installationen, så tillfrågas du första gången appen vill ha åtkomst till en viss enhetsfunktion.

ESET Endpoint Security for Android kräver åtkomst till följande funktioner:

Åtkomlighet – krävs för att ESET:s skydd mot nätfiske ska fungera korrekt

Kontakter – krävs för Anti-Theft och samtalsfilter

Plats – Anti-Theft

Telefon – Anti-Theft och samtalsfilter

SMS – Anti-Theft och samtalsfilter

Lagring – Antivirus och Anti-Theft

Administratörer kan inaktivera övervakningen av dessa behörigheter i Inställningar > Behörighetsmeddelanden.

permission-notifications