Importera/exportera inställningar

För att enkelt kunna dela inställningar mellan mobila enheter som inte hanteras av ESET PROTECT, så inkluderar ESET Endpoint Security for Android möjligheten att exportera och importera programinställningar. Administratören kan manuellt exportera enhetsinställningar till en fil som sedan kan delas (exempelvis via e-post) och importeras till alla enheter där klientprogrammet körs. När användaren accepterar den mottagna inställningsfilen importeras alla inställningar och programmet aktiveras automatiskt (förutsatt att lincensinformationen inkluderats). Alla inställningar skyddas med administratörslösenordet.

settings_036_1