Program som krävs

Om ESET Endpoint Security for Android fjärrhanteras från ESET PROTECT kan du ange vilka program som måste vara installerade på målenheten (eller målenheterna). Följande information krävs:

namnet på programmet som det visas för användaren

ett unikt programpaketnamn, t.ex. com.eset.ems2.gp

en webbadress där användaren kan hitta en nedladdningslänk. Du kan även använda Google Play-länkar, t.ex. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.ems2.gp

note

Funktionen är inte tillgänglig i ESET Endpoint Security for Android-appen.