Internetin hallinta

Internet-käytön hallinta -asetuksilla voit suojata yritystäsi laillisen vastuun aiheuttamilta riskeiltä. Internet-käytön valvonnalla voi hallita sellaisten verkkosivujen käyttöä, jotka rikkovat immateriaalioikeuksia. Tarkoituksena on estää työntekijöiltä pääsy sivuille, joilla on sopimatonta tai haitallista sisältöä tai jotka saattavat vaikuttaa tuottavuuteen negatiivisesti.

Työnantajat ja järjestelmänvalvojat voivat kieltää yli 27 ennalta määritetyn verkkosivustoluokan ja yli 140 alaluokan käytön ja kirjata käynnit tällaisilla sivuilla.

Internet-käytön hallinta on hallittu ominaisuus. Kaikki asetukset määritetään palvelussa ESET PROTECT.

note

Internet-käytön hallintannan toimiminen edellyttää, että hallitun laitteen on oltava seuraavien vaatimusten mukainen:

Tuotteen ESET Endpoint Security for Android versio 3 tai uudempi.

Android-versio 8 tai uudempi.

Rekisteröitynyt palveluun ESET PROTECT laitteen järjestelmänvalvojan oikeuksilla.

Suojatut selaimet

Chrome

Chrome Beta

Firefox

Firefox Beta

Opera

Opera Beta

Opera Mini

Opera Mini Beta

Opera TV -selain

Samsung Internet

Mint

Yandex-selain

DuckDuckGo

Kiwi-selain

Edge

Silk Amazon-laitteissa

Mi-selain

Xiaomi Mi -selain

Vewd Android TV:ssä

Sovellukset, jotka käyttävät suojatun selaimen komponentteja verkkonäkymässä, on myös suojattu.