Asennuksen poistaminen

Voit myös poistaa ESET Endpoint Security for Android:n manuaalisesti näitä ohjeita noudattamalla:

important

Tärkeää

Tämä opas perustuu tavallisiin Android-asetuksiin. Asennuksen poistaminen voi vaihdella laitteen valmistajan mukaan.

1.Siirry Android-laitteellasi kohtaan Asetukset > Biometriikka ja suojaus > Muut suojausasetukset > Laitteen hallintasovellukset. Poista valinta ESET Endpoint Security for Android ja napauta Poista käytöstä. Napauta Avaa lukitus ja anna järjestelmänvalvojan salasana. Jos et ole asettanut tuotetta ESET Endpoint Security for Android laitteen järjestelmänvalvojaksi, ohita tämä vaihe.

2.Palaa asetuksiin ja napauta Sovellukset > ESET Endpoint Security for Android > Poista asennus > OK.