Lataa ESET Endpoint Security for Android

ESET Endpoint Security for Android on ladattavissa kahdella tavalla:

Lataa ESET Endpoint Security for Android skannaamalla QR-koodi

Skannaa alla oleva QR-koodi mobiililaitteesi QR-skannaussovelluksella:

QR_code_web

Vaihtoehtoisesti voit ladata ESET Endpoint Security for Android -ohjelman APK-asennustiedoston ESET-sivustolta:

1.Lataa asennustiedosto ESET-sivustosta.

2.Avaa tiedosto Android-ilmaisinalueella tai etsi se tiedostonhakusovelluksella. Tiedosto on tallennettu yleensä latauskansioon.

3.Varmista, että laitteesi sallii sovellukset tuntemattomista lähteistä. Voit tehdä tämän napauttamalla käynnistinkuvaketta launcher Androidin aloitusnäytössä tai valitsemalla Aloitus > Valikko. Napauta Asetukset > Suojaus. Tuntemattomat lähteet -asetuksen on oltava sallittu.

4.Kun olet avannut tiedoston, napauta Asenna.

important

ESET-verkkosivustolta ladattu ESET Endpoint Security for Android voidaan päivittää ESETin sivustolta ladatun tiedoston avulla. Sitä ei voi päivittää Google Playsta.

Lataa ESET Endpoint Security for Android Google Playsta

Avaa Google Play -kauppasovellus Android -laitteellasi ja hae tuotetta ESET Endpoint Security for Android (tai tuotemerkkiä ESET):

Vaihtoehtoisesti voit ladata ohjelman napsauttamalla linkkiä tai skannaamalla alla olevan QR-koodin:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.endpoint

QR_code_GP