Estäminen sovelluksen luvilla

ESET Endpoint Security for Android antaa järjestelmänvalvojalle mahdollisuuden estää sovellus sen lupien perusteella. Estosäännöt-osiossa näet yleiskatsauksen luoduista säännöistä ja luettelon estetyistä sovelluksista.

Jos haluat muokata olemassa olevaa sääntöä, kosketa sääntöä ja pidä se valittuna ja napauta Muokkaa action_button_edit.

Voit poistaa tietueita luettelosta koskettamalla ja pitämällä valittuna tiettyä sääntöä, valitsemalla ne säännöt, jotka haluat poistaa ja napauttamalla Poista action_button_delete . Voit tyhjentää koko luettelon napauttamalla VALITSE KAIKKI.