Estäminen sovelluksen nimen perusteella

ESET Endpoint Security for Android antaa järjestelmänvalvojalle mahdollisuuden estää sovellus sen nimen tai pakkausnimen perusteella. Estosäännöt-osiossa on yleiskuvaus luoduista säännöistä ja luettelon estetyistä sovelluksista.

Voit muokata aiemmin luotua sääntöä, koskettamalla ja pitämällä valittuna sääntöä ja napauttamalla sitten Muokkaa action_button_edit. Voit poistaa sääntöjä luettelosta koskettamalla ja pitämällä valittuna jotakin sääntöä, valitsemalla poistettavat säännöt ja napauttamalla Poista action_button_delete. Voit tyhjentää koko luettelon napauttamalla VALITSE KAIKKI ja napauttamalla sitten Poista action_button_delete.

Kun estät sovelluksen nimen perusteella, ESET Endpoint Security for Android etsii tarkkaa vastinetta käynnistettävien sovellusten nimistä. Jos tuotteen ESET Endpoint Security for Android käyttöliittymän kieli vaihdetaan, sovelluksen nimi on määritettävä uuden kielen mukaisena, jotta esto pystyy voimassa.

Jotta sovellusten nimien käännösten kanssa ei ilmenisi ongelmia, suosittelemme estämään sovellukset niiden pakettinimien perusteella. Pakettinimi on sovelluksen yksilöllinen tunniste, jota ei voi muuttaa ajonaikaisesti ja jota muut sovellukset eivät voi käyttää.

Jos järjestelmänvalvoja toimii paikallisesti, käyttäjä voi hakea sovelluksen pakettinimen valitsemalla Sovellushallinta > Valvonta > Sallitut sovellukset. Kun sovellusta napautetaan, näkyviin tulee Tiedot-ruutu, jossa on sovelluksen pakettinimi. Voit estää sovelluksen näiden vaiheiden mukaisesti.