Virustentorjunta

Antivirusmoduuli suojaa laitettasi haitalliselta koodilta torjumalla uhkia ja puhdistamalla ne tai asettamalla ne karanteeniin.

antivirus_005_1

Tarkista laite

Laitteen tarkistuksella laitteesi voidaan tarkistaa tartuntojen varalta.

Tietyt ennalta määritetyt tiedostotyypit tarkistetaan oletusarvoisesti. Täydellinen laitteen tarkistus tarkistaa muistin, käynnissä olevat prosessit ja niiden alisteiset dynaamisten linkkien kirjastot sekä tiedostot, jotka ovat osa sisäistä ja siirrettävää tallennusvälinettä. Tarkistuksesta tallennetaan lyhyt yhteenveto lokitiedostoon, joka on käytettävissä tarkistuslokiosiossa.

Jos haluat keskeyttää tarkistuksen, joka on jo käynnissä, napauta menu_icon_settings_uninstall-kuvaketta.

Tarkistustaso

Voit valita kahdesta eri tarkistustasosta:

Smart – Smart Scan -tarkistus tarkistaa asennetut sovellukset, DEX-tiedostot (Android-käyttöjärjestelmän ohjelmatiedostot), SO-tiedostot (kirjastot) ja ZIP-tiedostot enimmillään arkiston kolmeen sisäkkyystasoon saakka ja SD-kortin sisällön.

Perusteellinen – kaikki tiedostotyypit niiden tiedostotunnisteesta riippumatta tarkistetaan sekä sisäisestä muistista että SD-kortilta.

Automaattiset tarkistukset

ESET Endpoint Security for Android tarjoaa tarvepohjaisen laitetarkistuksen lisäksi automaattisia tarkistuksia. Lisätietoja latauksen aikaisen tarkistuksen ja ajoitetun tarkistuksen käytöstä on tässä osiossa.

Tarkistuslokit

Tarkistuslokiosiossa on kattavat tiedot suoritetuista tarkistuksista lokitiedostoina. Lisätietoja on tämän asiakirjan osiossa Virustentorjunnan tarkistuslokit.

Päivitä tunnistusmoduulit

ESET Endpoint Security for Android Sisältää oletusarvoisesti päivitystehtävän, jolla varmistetaan, että ohjelma päivitetään säännöllisesti. Voit suorittaa päivityksen manuaalisesti napauttamalla Päivitä tunnistusmoduulit.

note

Tarpeettoman kaistanleveyden käytön ehkäisemiseksi päivitykset julkaistaan tarpeen mukaan, kun uusi uhka lisätään. Vaikka päivitykset ovat maksuttomia käyttäessäsi voimassaolevaa käyttöoikeutta, mobiilipalveluntarjoajasi saattaa velottaa sinua tiedonsiirroista.

Virustentorjunnan lisäasetusten yksityiskohtaiset kuvaukset ovat tämän asiakirjan osiossa Lisäasetukset.